top of page

01

Handgeschreven_edited.png

Hoe je het wendt of keert, we zijn continu in verandering. Sinds 2001 begeleiden we leiders, teams en organisaties in de ontwikkeling van duurzaam en authentiek leiderschap. Geïnspireerd door alle ontmoetingen heeft Odette de zoektocht van veranderen en groeien in beeld gebracht: de reis door het universum van emotionele intelligentie.

Pagina5.jpg

02

We leven in een tijd waarin de connectie niet alleen met anderen maar ook met onszelf voortdurend onder druk staat. We geloven dat ons hoofd de baas is. Maar alleen met ons hoofd komen we er niet. We hebben elkaar en ál onze vermogens nodig: IQ (hoofd), FQ (lijf), EQ (hart en emoties) en SQ (spiritualiteit en zingeving). Ook om de grote uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Het biedt ons de kans om naar een nieuw universum te reizen: het universum van ongekende mogelijkheden.

illustratie_4.png
illustratie_3.png

03

Odette neemt jou en je team op een verrassende manier mee op reis. Als spreker, in een interactieve presentatie of we maken een programma op maat met workshops. Bijvoorbeeld als onderdeel van een incompany leiderschapstraject of strategiedag.

Voor meer informatie, neem gerust contact op.

Alvast zelf op reis? Bestel hier het boek.

teaser_boek_transp.png
illustratie_5.png
bottom of page