top of page
DSC05038_edited.jpg

Email: caroline@ciccompany.nl

Telefoon: +31 6 14 69 42 13

Caroline begeleidt sinds 2001 mensen, teams en organisaties

in de ontwikkeling van duurzaam leiderschap. Zij werkt als

executive- en organisatiecoach in binnen- en buitenland.

Ze daagt teams en individuen uit om uit hun comfortzone te stappen en met moed het nieuwe aan te gaan. Co-creatie en verbinding staan hierbij centraal.

“Werkelijke transitie komt niet alleen tot stand door een visionaire leider. Een gezamenlijke focus, het doorbreken van silo’s, creëren van een goede verbinding met het (transitie) team en het waarderen en benutten van de diversiteit. Dát zijn de cruciale voorwaarden voor duurzame verandering, het succes van een organisatie en de samenwerking met hun klanten. Gesprekken gaan dan ook vaak over waarden, verbinding, moed, empathie en impact.”

Caroline volgde de studies Communicatie en Transformatiepsychologie. Daarnaast is zij geschoold op het gebied van Voice Dialogue, Systemisch werk, Groepsdynamica en Energiemanagement. In het kader van veranderkunde deed zij de jaaropleiding Natuurlijk Veranderen en volgde zij diverse masterclasses Transitiemanagement. Daarnaast heeft Caroline een achtergrond als facilitator voor Diversity & Inclusion programma’s en ervaring met het aansturen van strategisch complexe trajecten.

Kernactiviteiten: directie, executive- en organisatie coaching, leiderschap bij verandering, energiemanagement, teamontwikkeling, outplacement, balans werk en privé (coaching ouderschap), topvrouwen en talent/MD programma's. 

Caroline Serré
Founding partner CIC Company
Quote Caroline_edited.png
bottom of page