top of page
Teksten%20koppen_edited.png
Tekst Odette_edited.png

In de afgelopen 23 jaar is een netwerk ontstaan van trouwe klanten die door ons ook met elkaar zijn verbonden. Zo vergroten wij het netwerk van vernieuwers. Dit geeft ons veel voldoening en plezier. Mensen keren zo nu en dan terug, en dan mogen we weer een eindje meelopen. Het is een groot geluk voor ons dat we erbij kunnen zijn wanneer het er voor onze klanten echt toe doet. Hierdoor kunnen we het verschil maken en duurzaam bijdragen aan hun succes en impact.

 

 

 

Welke positie je ook inneemt in een organisatie, effectief leiderschap begint bij jezelf. Dat besef is wat onze klanten verbindt. We begeleiden leiders en professionals die intrinsiek gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen. Die hun impact willen vergroten ongeacht hun plek in de hiërarchie. Vanuit innerlijk commitment. Die maximaal willen bijdragen maar ook in balans willen zijn, als mens en als leider.

 

 

Wij begeleiden teams naar excellente samenwerking.  In excellente teams wordt er hard maar schijnbaar moeiteloos gewerkt op een gefocuste manier. Er is een goed ritme tussen in- en ontspanning en er is aandacht voor elkaar. Feedback ervaren mensen als gezond en functioneel. De gezamenlijke visie werkt voor elk individueel teamlid als het gehele team als een magneet.

We helpen organisaties versneld een cultuur te creëren met veerkrachtige mensen die ondernemend in kunnen spelen op de continue verandering. 

 

Door coaching, training, teamontwikkeling en veranderprogramma's op maat creëren wij: persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling en duurzame organisatieverandering.

Tekst Odette_edited.png
Tekst Odette_edited.png
Tekst Odette_edited.png
Tekst Odette_edited.png
CIC Company Proeverij_Foto's_Export_1-Vandaen Foto & Video-95-min
Schapen - teamdag
Training Boerderij
CIC Company Proeverij_Foto's_Export_1-Vandaen Foto & Video-109-min
Warstila training3
CIC Company Proeverij_Foto's_Export_1-Vandaen Foto & Video-103-min
Training flips
Warstila training1
CIC Company Proeverij_Foto's_Export_1-Vandaen Foto & Video-86-min
20200403_090543000_iOS
Training TeamBlue1
CIC Company Proeverij_Foto's_Export_1-Vandaen Foto & Video-114-min
Training flip
CIC Company Proeverij_Foto's_Export_1-Vandaen Foto & Video-87-min
CIC Company Proeverij_Foto's_Export_1-Vandaen Foto & Video-82-min
Vlietkinderen training
Teamdag
CIC Company Proeverij_Foto's_Export_1-Vandaen Foto & Video-110-min
bottom of page