top of page
DSC04687-1_edited.jpg
Teksten_edited.jpg

Terwijl organisaties altijd veranderen zijn mensen vaak gewoontedieren. Elke verandering in je organisatie betekent ook sociale verandering.

 

Wat is de impact van voortdurende technische innovaties op je mensen? Wat betekent verduurzaming van je bedrijfsstrategie voor de mensen die het werk doen? Hoe krijgen we mensen mee in de nieuwe visie? En als iedereen echt zo blij is met die fusie, waarom zitten er dan nog steeds 2 groepen gescheiden te lunchen? 

Wat de klus ook is: we klaren hem samen. Vanaf de kennismaking tot en met de afronding staat co-creatie centraal. We laten je zien wat er nodig is om structurele verandering succesvol door te voeren in je organisatie. 

Teksten%20koppen_edited.png
Teksten%20koppen_edited.png
Teksten%20koppen_edited.png

Duurzame verandering vraagt om in de hectiek stil te staan en in de spiegel te kijken naar wat echt nodig is. Voorbij de korte termijn, zo ontstaat ruimte voor groei.

 

 

People are the core. We brengen leiders zo in positie dat zij in staat zijn om beweging te creëren en verandering te versnellen.

We creëren change programma's op maat die draaien om mensen. Waarbij we werken vanuit ons hart ondersteund door onze CIC Company modellen en methodes. Buiten de kaders, steeds inspelend op wat nu nodig is.

DSC04700.jpg
Teamdag
DSC05123.jpg
Schapen - teamdag
bottom of page