top of page
Ons%20verhaal_edited.png

Het is onze missie om mensen, teams en organisaties van betekenis te laten zijn naar een duurzame wereld, naar dat wat echt telt. We kijken inmiddels terug op meer dan 20 jaar CIC waarin er veel mensen door ons begeleid zijn in de ontwikkeling van authentiek en waarde gedreven leiderschap die nu op verantwoordelijke posities het verschil maken.

Overal vindt verandering plaats en is een transitie nodig naar een duurzame samenleving. Op maatschappelijk niveau en in organisaties, teams, ketens en in netwerken. Maar de systemen blijken taai en de machtspatronen hardnekkig. Zelfs wanneer transitie op de strategische agenda staat of aantoonbaar nodig is.

Er is een groeiende behoefte aan mensen die verantwoordelijkheid en leiderschap durven nemen. Voorbij de oude kaders. Die organisaties en teams door de chaos kunnen leiden. Die mensen verbinden en aanzetten om gezamenlijk de toekomst vorm te geven. We noemen ze ook wel de change agents en change makers. Leiders die vernieuwing aanjagen en begeleiden. Daar is lef en liefde, maar ook veerkracht voor nodig. En niet te vergeten: gedegen leadership skills/soft skills.

Door coaching, training, teamontwikkeling en veranderprogramma's op maat creëren wij: Authentieke LeidersVeerkrachtige mensen en Duurzame verandering.

Teksten%20koppen_edited.png

ONS TEAM

Ons team bruin.png
Caroline Serré.jpg

Caroline Serré

Founding Partner

Verbindend, intuïtief, scherp en out of the box.

Meer over Caroline

Evelien Merkus.jpg

Evelien Merkus

Office Manager

Doener, energiek,

vol ideeën en efficiënt

Ilona ten Boer.jpg

Ilona ten Boer

Trainer / Coach

Thomas van der Ploeg.jpg

Thomas van der Ploeg

Trainer / Coach

Peter Biloen.jpg

Peter 

Biloen

Trainer / Coach

Margot Kromhout.jpg

Margot

Kromhout

Trainer / Coach

Jette van den Berg.jpg

Jette van den Berg

Trainer / Coach

Daarnaast werken we met een flexibel netwerk van trainers, gastdocenten en trainingsacteurs.

bottom of page