top of page

Email: jette@ciccompany.nl

Jette heeft ruim 18 jaar ervaring met het ontwikkelingen van

professionals en teams. Dit doet zij in de rol van trainer,

coach en trainingsacteur en met een focus op het aanbieden

van praktische tips en tools. Alles om deelnemers te helpen hun professionele effectiviteit te vergroten zonder hun authenticiteit te verliezen.

Transparant en helder communiceren is de sleutel tot groei en verbinding. Daarnaast ga ik uit van de stelling dat mensen het beste leren als ze ontspannen zijn. Dit is dan ook mijn eerste focus tijdens coaching en training. Door aan te sluiten bij de leerbehoefte van de deelnemers, humor te gebruiken en open en eerlijk te zijn over mijn eigen leerervaringen nodig ik deelnemers spelenderwijs uit hetzelfde te doen. Vanuit die dynamiek kan ik deelnemers respectvol confronteren, spiegelen en feedback geven.”


Kernactiviteiten: Performance (Feedback-)cultuur, Presenteren, Trusted Advisor programma, (coachend-) Leidinggeven, Persoonlijke effectiviteit, Scale ups, Young Professionals.

Vanuit haar bedrijf Training Department begeleidt zij als associate bij CIC Company verschillende programma’s en levert daarnaast vanuit haar netwerk passende trainingsacteurs voor verschillende trajecten. 
 

Jette van den Berg
Associate Trainer / Coach CIC Company
Quote Jette.png
Jette van den Berg_edited.jpg
bottom of page