top of page
Margot Kromhout.jpg

Margot is als coach en trainer actief bij haar werkgever

Vattenfall, maar ook verbonden aan CIC. Deze

van-huis-uit-ingenieur is in haar carrière altijd de smeerolie

en bruggenbouwer geweest tussen verschillende mensen

en disciplines, iemand die de kamer leest en intuïtief weet wat

er nodig is om de groep verder te brengen. Ze heeft voor ze de overstap maakte naar coaching, ervaring opgedaan in leidinggeven in project- en lijn organisaties in een technische, internationale en dynamische context. Met warme aandacht, kwetsbaarheid en humor zet ze de toon voor het goede gesprek en weet ze in een paar goedgekozen woorden de kern te raken.  
 
“Jezelf leren kennen, je eigen overtuigingen en patronen, is belangrijk om je staande te kunnen houden in deze wereld boordevol opties en beweging. Dat vergt soms kwetsbaarheid, even stil staan en waarnemen, of juist heel hard op je plaat gaan en jezelf weer oprapen. Dat is nooit af, en er hoeft ook zeker niks weg! Het gaat erom je uitersten, je zon- en schaduwkanten, met elkaar te verbinden en te leren zien dat ze dezelfde goede intentie hebben. Dan maak je een shift en lukt er opeens vanalles wél”
 
Mijn doel is om mensen weer in contact te brengen met zichzelf en elkaar door een plek en moment te creëren waarin er vrij gedeeld mag worden, tot voorbij waar normaal de waterlijn loopt, om samen te leren en in beweging te komen. Vaak rondom thema’s als: verandering, inclusiviteit, vertrouwen, energiebalans, leren en samenwerken. Mijn kracht is dat ik veel verschillende tegenstellingen in mezelf verenig: analytisch en sensitief, conceptueel en hands-on, begripvol meebewegend en luchtig humoristisch maar ook duidelijk en scherp als dat nodig is. Modellen en concepten maak ik behapbaar en tastbaar door ze visueel te maken en als groep te verkennen en laten ervaren. Daardoor loopt iedereen met energie en een gevoel van daadkracht de zaal uit.”

Margot Kromhout
Associate Trainer / Coach CIC Company
Quote Margot.png
bottom of page