top of page
DSC04687-1_edited.jpg
Teksten_edited.jpg

Op welk niveau je ook opereert, succesvol leiderschap begint met de leiding nemen over jezelf. Er is niets krachtiger dan een leider die zichzelf kent en dit ook durft uit te stralen naar anderen. Die zich echt kwetsbaar durft op te stellen.

 

Vanuit het besef dat dat uiteindelijk zorgt voor de ultieme verbinding met de mensen om je heen.

Teksten%20koppen_edited.png
Teksten%20koppen_edited.png
Teksten%20koppen_edited.png

Deze tijd vraagt om leiders die van betekenis zijn voor een duurzame wereld. Lef, liefde, veerkracht en een flinke dosis wijsheid en communicatieskills zijn nodig om verschil te maken. 

 

Onze klanten zijn de 'topsporters' in de organisatie. Zij dragen veel verantwoordelijkheid en hebben visie op wat er nodig is.  Zij willen zichzelf ontwikkelen en beseffen dat leiderschap begint bij jezelf. We ondersteunen persoonlijk en op maat. Met coaching, training en high impact leiderschapsprogramma's (al dan niet incompany). Gericht op effectieve intergratie in de dagelijkse praktijk. 

'In sync' zijn en natuurlijke impact hebben vanuit je kern voor bij 'trucs'. Welke vraag je ook hebt, we werken op meerdere niveaus. FQ (fysiek), IQ (mentaal), EQ (emotioneel) en SQ (zingeving). Zijn deze met elkaar in evenwicht dan ben je 'in sync'.

DSC04694
DSC04716-bewerkt
DSC04957-bewerkt
Fort
bottom of page