top of page
DSC04687-1_edited.jpg
Teksten_edited.jpg

Wij bieden verschillende coaching trajecten aan gericht op een optimale verbinding met jezelf en je omgeving. Geen standaardprogramma's maar maatwerk waarmee we samen tot de kern komen. Wat je vraag ook is, we zien we je bent en welk potentieel je in huis hebt. Het vergroten van jouw veerkracht & natuurlijke impact staan hierbij voorop.

Als onderdeel van het coaching traject kun je bij ons ook gericht trainingen of workshops volgen. Deze bieden wij aan omdat het onze ervaring is dat je soms meer uit een training kunt halen dan uit een individueel gesprek.  Onze trainingen en workshops vinden plaats in kleine groepen zodat er maximaal aandacht is voor jouw proces. 

Het leren van gelijkgestemden wordt door al onze klanten ook gewaardeerd. We kijken goed naar de samenstelling van de groepen zodat iedere deelnemer het best tot zijn of haar recht komt.

Teksten%20koppen_edited.png
Teksten%20koppen_edited.png
Teksten%20koppen_edited.png

De verrassing zit van binnen. Jezelf ontwikkelen met al je potentieel maakt je veerkrachtig. Bij tegenslag veer je goed terug en ook bij (forse) tegenwind geef je vorm aan een duurzame toekomst. 

Het vergroten van veerkracht en het vermogen om vanuit je kern je koers te varen is het fundament onder al onze trainingen en coaching. Verrassend, diepgaand en met humor.

Veerkrachtige mensen maken veerkrachtige organisaties. Verbinding, visie en het samenspel van jou en je organisatie zijn sleutels waar we mee werken. Naast training en coaching maken we incompany programma’s op maat.

image00147.jpeg
DSC04721.jpg
DSC07591.jpg
Foto4
bottom of page