top of page

Email: peter@ciccompany.nl

Peter Biloen gebruikt al ruim 10 jaar zijn inzichten als

orkestdirigent bij het geven van trainingen over leiderschap.

 

Dirigeren is een prachtig platform om het gereedschap van

alle leiders - zoals visie, timing, non-verbale communicatie en

less-is-more - inzichtelijk te maken. Van CEO’s bij multinationals tot Officieren van Dienst bij de politie: hij heeft vele leidinggevenden op een speelse manier inzicht gegeven over het hoe, wat en wanneer van leiderschap. 

“Als kind was ik al gefascineerd door de magie van de dirigent. Toen ik zelf het podium betrad leerde ik dat bij dirigeren ook hele andere factoren meespelen dan de muziek, met name leiderschap. Het doorgronden daarvan werd mijn nieuwe fascinatie. Mensen in staat stellen deze inzichten zelf als dirigent te beleven werd de nieuwe magie.”

Na zijn opleiding aan Boston’s New England Conservatory en het Koninklijk Conservatorium te Den Haag begon hij zijn dirigeer carrière als assistent-dirigent bij het Radio Filharmonisch Orkest en Jaap van Zweden. Daarna werkte hij over de hele wereld samen met top orkesten als het Hong Kong Philharmic Orchestra en de Opera National de Paris, en met beroemde solisten en dirigenten als Edo de Waart en Sir Mark Elder.

 

Bij CIC Company deelt hij zijn podiumervaring en combineert dit met het talent om mensen te begeleiden. Zo helpt hij anderen om ook de stok op te pakken en zichzelf en hun omgeving naar een hoger niveau te dirigeren. Je ontmoet Peter in onze Leergang Authentiek Leiderschap voor Topvrouwen.
 

Peter Biloen
Associate Trainer / Coach CIC Company
Quote Peter.png
Peter Biloen_edited.jpg
bottom of page