top of page

2 x per jaar en op aanvraag

|

CIC Company

Atelierdag

Tijdens de atelierdag ga je creatief aan de slag en wordt jouw potentieel aangesproken dat in de dagelijkse hectiek geen ruimte krijgt.

Atelierdag

Tijd en locatie

2 x per jaar en op aanvraag

CIC Company, Fortwachter 1, 2141 EE Vijfhuizen, Nederland

Over deze training

Creativiteit als bron in leiderschap 

Heb jij een schildersezel en canvasdoeken ergens weggestopt op zolder? Liggen jouw tekenspullen al tijden in een la? Of ben jij op een andere manier creatief en heb je het verlangen daar meer mee te doen maar schuif je dat steeds opzij? 

Voor alle duidelijkheid: creativiteit is veel meer dan schilderen en tekenen. Creativiteit is een scheppend proces waarmee je je dromen, visie en ideeën tot realiteit maakt. Echter, veel bevlogen mensen met verantwoordeijke posities gaan voorbij aan hun dieper verlangen naar expressie van hun artistieke kant. Zonde omdat juist voor hen dit een krachtige accu-oplader is en hen direct in contact brengt met hun intuïtie. Herken je dit en wil je ervaren wat het voor jou kan betekenen?

Voor wie? 

Deze dag is bedoeld voor eenieder die een verlangen heeft creatief aan de slag te gaan en die wil ervaren wat de positieve impact daarvan is. Zowel persoonlijk als in je werkzaamheden. 

Opbrengst

• Je hebt ervaren dat jouw persoonlijke vorm(en) van creativiteit voor jou een krachtige accu-oplader zijn; 

• Je weet hoe je jouw creatief potentieel op waarde kunt schatten en kunt benutten; 

• Je hebt ervaren dat jij deze ‘vrije ruimte’ nodig hebt om je gelukkig te voelen en duurzaam je bijdrage te leveren; 

• Je gebruitk je creativiteit om (je team), collega's en omgeving beter en met meer gemak aan te sturen, te inspireren, in beweging en flow te krijgen; 

• Je kunt tot je verbazing ervaren dat er een blokkade op jouw potentieel weg is genomen. 

Deze training wordt gegeven door Odette Meyer

Deel deze training

bottom of page