top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

CIC Company

Carrière en Gezin - vind de balans!

Het is een terugkerende vraag voor veel moeders en vaders met een drukke baan: hoe combineer ik gezin en werk? Praktisch gezien vraagt het veel improvisatietalent, maar ook op emotioneel vlak zijn er vaak zorgen en twijfels.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Carrière en Gezin - vind de balans!
Carrière en Gezin - vind de balans!

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

CIC Company, Fortwachter 1, 2141 EE Vijfhuizen, Netherlands

Over het evenement

Het kan ook anders 

Het is niet raar als je in deze veeleisende maatschappij soms het gevoel hebt dat je verdrinkt. Niet alleen omdat je het beste wilt voor je kind(eren), maar ook door de druk van buitenaf die wordt opgevoerd. Hoe het ook anders kan, blijkt haalbaarder en dichterbij dan je denkt. 

Meer rust 

In dit dagdeel krijg je inzicht in wat jij nodig hebt om in je werk, maar ook thuis trouw aan jezelf te blijven. Het gaat hierbij vooral om denkpatronen, waarbij jij je bewust wordt waarom schuldgevoel en andere emoties van invloed op de keuzes die je wel of niet maakt. Met als doel meer rust te creëren en drijfveren weer helder te maken. 

Voor wie? 

Deze training is bedoeld voor werkende, ambitieuze moeders en vaders die weer dichter bij hun kern willen komen. Daarnaast om inzicht te krijgen in de combinatie van zakelijke ambities en de wensen voor thuis. En wanneer je behoefte hebt om gezin niet ten koste te laten gaan van je carrière, maar ook niet andersom.  

Opbrengst: 

  • Je krijgt inzicht in het krachtenveld waarin je verkeert; 
  • Je identificeert je energiebronnen;
  • Je voelt helder wat er voor jou het meest toe doet;
  • Je ervaart veel meer keuzevrijheid en dus regie!

Investering:

Op aanvraag.

De training wordt gegeven door Caroline Serré of Ilona ten Boer. 

Deel dit evenement

bottom of page