top of page

2x per jaar en op aanvraag

|

CIC Company

Heisessie met Jezelf voor bestuurders

Loop je al een tijd rond met de gedachte: “Wat wil ik nou eigenlijk?” Neem je weleens de tijd om goed bij je ideeën en persoonlijke visie stil te staan? Of geef je het geen prioriteit, omdat er zoveel andere zaken je aandacht vragen?

Heisessie met Jezelf voor bestuurders
Heisessie met Jezelf voor bestuurders

Tijd en locatie

2x per jaar en op aanvraag

CIC Company, Fortwachter 1, 2141 EE Vijfhuizen, Nederland

Over het evenement

Terugschakelen

Laat je drukke agenda eens voor wat het is en stap uit de waan van de dag. Werk in alle rust en stilte aan je persoonlijke visie met betrekking tot je loopbaan en privé situatie. Dit geeft focus en daadkracht. 

Een heisessie met jezelf je om terug te schakelen naar je intuïtie, waarna je de beelden die daaruit voortkomen met behulp van een collage visueel maakt. Een creatieve manier om je onderbewustzijn tot uitdrukking te brengen. In plaats van je toekomst te “bedenken” waarbij we vaak alleen het rationele van ons brein benutten dat slechts 2% van onze brein capaciteit omvat, gebruik je de overige 98%.

Gun jezelf een IK-dag waarin je jouw toekomstdromen verheldert en die je houvast biedt om jouw dromen en plannen te realiseren.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor ieder die het nodig heeft om weer dichter bij zijn of haar persoonlijke visie te komen. Misschien heb je een wens om van koers te veranderen of heeft je (eigen) bedrijf een boost nodig. Of heb je vragen over je loopbaankeuzes of je privé-situatie. Of gewoon omdat je jezelf een APK-beurt toewenst.

Opbrengst 

• Je hebt weer meer verbinding met jezelf gemaakt; 

• Je weet wat jouw intuïtie je te vertellen heeft; 

• Je ervaart de rust in je lijf en weet je waar je naartoe wilt; 

• Je hebt een krachtig beeld als magneet naar jouw toekomst; 

• Je gebruikt deze inzichten en eye-openers om beter te  sturen in je keuzes en je persoonlijke leiderschap. 

De training wordt gegeven door Caroline Serré.  

Klik hier om te kijken wanneer deze training in onze Jaaragenda gepland staat.

Deel dit evenement

bottom of page