top of page

wo 20 mrt

|

CIC Company

Heisessie met Jezelf voor studenten - VOL

Loop je al een tijd rond met de gedachte: “Wat wil ik nou eigenlijk?” Ben je zoekend naar de volgende stap en heb je hulp nodig om eens goed bij je ideeën, wensen en persoonlijke visie stil te staan? Of geef je het geen prioriteit, omdat zoveel andere zaken je afleiden?

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
Heisessie met Jezelf voor studenten - VOL
Heisessie met Jezelf voor studenten - VOL

Tijd en locatie

20 mrt 2024, 09:00 – 17:00

CIC Company, Fortwachter 1, atelier 27, 2141 EE Vijfhuizen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Datum:

Woensdag 20 maart 2024.

Terugschakelen

Tijdens Covid-tijd hebben veel jonge mensen tijdens hun studie behoorlijk moeten schakelen. Stages in het buitenland waar hard voor was gestudeerd gingen van het ene op het andere moment niet door. Maanden thuiszitten achter een scherm leverde geen enkele inspiratie op en velen hebben zich afgesloten gevoeld. Daarnaast stapelen de negatieve berichten zich op voor deze generatie, wat voor veel twijfels en vragen heeft gezorgd. Herken jij dit zelf ook? Hoe ziet mijn toekomst eruit? Wat wil en kan ik bijdragen? Heeft het überhaupt zin wat ik doe?

Kom een dag naar ons Fort bij Vijfhuizen om zonder afleiding uit de waan van de dag te stappen. Werk in alle rust en stilte aan je persoonlijke visie met betrekking tot je toekomst. Dat kan over studie gaan of juist keuzes op persoonlijk vlak. Deze heisessie met jezelf helpt je om terug te schakelen naar je intuïtie. De beelden die daaruit voortkomen maak je in een collage visueel. Een creatieve manier om je onderbewustzijn tot uitdrukking te brengen. Je gaat naar huis met focus en daadkracht.

In plaats van je toekomst te 'bedenken' waarbij we vaak alleen het rationele van ons brein benutten dat slechts 2% van onze breincapaciteit omvat, gebruik je de overige 98%! Wij gunnen jou deze IK-dag (met een paar gelijkgestemden) waarin je jouw toekomstdromen verheldert en die je houvast bieden om jouw dromen en plannen te realiseren. 

Voor wie?

Voor iedere jongere/student die helder wilt krijgen wat zijn/haar persoonlijke visie is en nieuw houvast nodig heeft. 

Opbrengst 

• Je hebt weer meer verbinding met jezelf gemaakt; 

• Je weet wat jouw intuïtie je te vertellen heeft; 

• Je ervaart de rust in je lijf en weet je waar je naartoe wilt; 

• Je hebt een krachtig beeld als magneet naar jouw toekomst; 

• Je gebruikt deze inzichten en eye-openers om beter te sturen in je keuzes en je persoonlijke leiderschap. 

Investering

Gratis voor studenten. De training wordt gegeven door Ilona ten Boer.

Deel dit evenement

bottom of page