top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

CIC Company en CIC Family

Krachtig communiceren in kritieke situaties

Iedereen kent wel spannende gesprekssituaties waarvan je achteraf het gevoel hebt: ‘Daar deed ik het weer! Ging ik wéér in de verdediging’. Of: ‘Mijn feedback kwam niet echt over’.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Krachtig communiceren in kritieke situaties
Krachtig communiceren in kritieke situaties

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

CIC Company en CIC Family, Fortwachter 1, 2141 EE Vijfhuizen, Nederland

Over het evenement

Het is vaak heel lastig om voorbij het punt in een gesprek te komen waar je van jezelf weet dat je ‘vastloopt’ of ineffectief bent. In situaties waarin een andere aanpak in gedrag mogelijk effectief is, kan een experiment te riskant zijn. Of een stap te ver, omdat je geen idee hebt hoe je het zou kunnen aanpakken.   

Een effectieve aanpak  

Vandaar dat we de training Krachtig communiceren in kritieke situaties  als onderdeel van onze coachtrajecten aanbieden. In deze individuele training van een halve dag kun je verder in de praktijk brengen wat tijdens coaching aan bod komt, namelijk het ontwikkelen van een effectieve aanpak van voor jou kritieke gesprekssituaties. 

Experimenteren 

Door te oefenen met een acteur kun je in een veilige setting experimenteren. Gedurende de training ontvang je het gewenste tegenspel afgewisseld met directe feedback op je handelen. Hierbij heb je deels zelf de regie in handen om je aanpak uit te proberen en bij te stellen. Tevens krijg je alternatieven aangeboden die je meteen ter plekke kunt oefenen. Zo kun je ervaren wat wel en wat niet werkt. Hierdoor ontstaat een versnelling in je leren en een nieuwe aanpak die werkt. Je ontdekt welke aanpak het beste bij je past, dus geen trucjes!

Deze training wordt gegeven door Odette Meyer. 

Deel dit evenement

bottom of page