top of page

ma 26 okt

|

CIC Company

Leergang Authentiek Leiderschap voor Topvrouwen

22e editie van deze 7 daagse leergang speciaal voor Topvrouwen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Leergang Authentiek Leiderschap voor Topvrouwen
Leergang Authentiek Leiderschap voor Topvrouwen

Tijd en locatie

26 okt 2020, 09:00 – 13:00

CIC Company, Fortwachter 1, 2141 EE Vijfhuizen, Netherlands

Over het evenement

Opzet leergang 

Leiderschap gaat niet over wat je doet, maar over wie je bent. Als een van de weinige vrouwen aan de top wordt er op je gelet. Je bent enorm zichtbaar en toch kun je je eenzaam voelen op die plek. Soms ervaar je innerlijke twijfel. Hoe blijf je krachtig, bij jezelf, maak je impact en blijf je verbonden? 

Wij weten dat persoonlijke groei vooral buiten je comfortzone, voorbij je patronen, ontstaat. Kenmerkend voor de leergang is dan ook het leren op meerdere niveaus; IQ, SQ, EQ, FQ (cognitief, spiritueel, emotioneel, fysiek).

Voorbeelden uit je dagelijkse praktijk en die van je peers zijn de rode draad in deze leergang. Met theoretische kaders uit de (organisatie)psychologie en management omtrent gender, time paradox, imposter syndrome, working identity, ter ondersteuning. Met voortdurende aandacht voor de vier componenten: ik-wij-het-context in hun dynamische samenhang.   

Individuele coaching en intervisie met de groep als een steeds terugkerende verdieping van het leerproces. Zo blijf je gefocust op je eigen persoonlijke vraag.   

Spraakmakende gasten die workshops verzorgen en onze vaste acteur voor rollenspellen die je een spiegel voorhouden en diepere inzichten opleveren. 

Data leergang 2021

Blok 1:  27 en 28 januari 2021 Blok 2:   3 en 4 maart 2021 Blok 3:   7 en 8 april 2021 Blok 4: 13 en 14 mei 2021

Bekijk het volledige programma in de flyer. 

Deel dit evenement

bottom of page