top of page

1x per jaar

|

CIC Company

Leergang Authentiek Leiderschap voor Topvrouwen

Authentiek leidinggeven, hoe doe je dat? Er zijn maar weinig topvrouwen voor wie geldt dat het succesvol opereren in een masculiene cultuur een aangeboren gave is. Elke dag krijg je te maken met de ongeschreven regels van het spel. Leer hoe je dit spel tactisch en strategisch speelt.

Leergang Authentiek Leiderschap voor Topvrouwen
Leergang Authentiek Leiderschap voor Topvrouwen

Tijd en locatie

1x per jaar

CIC Company, Fortwachter 1, 2141 EE Vijfhuizen, Netherlands

Over het evenement

Authentiek leidinggeven. Hoe doe je dat? Er zijn maar weinig topvrouwen voor wie geldt dat het succesvol opereren in een masculiene cultuur een aangeboren gave is. Elke dag krijg je te maken met de ongeschreven regels van het spel. Leer hoe je dit spel tactisch en strategisch speelt, soepel meebeweegt en krachtig tegenspel weet te bieden. Authenticiteit is hierbij het sleutelwoord.

Opzet leergang

Leiderschap gaat niet over wat je doet, maar over wie je bent. Als een van de weinige vrouwen aan de top wordt er op je gelet. Je bent enorm zichtbaar en toch kun je je eenzaam voelen op die plek. Soms ervaar je innerlijke twijfel. Hoe blijf je krachtig, bij jezelf, maak je impact en blijf je verbonden? 

Wij weten dat persoonlijke groei vooral buiten je comfortzone, voorbij je patronen, ontstaat. Kenmerkend voor de leergang is dan ook het leren op meerdere niveaus; IQ, SQ, EQ, FQ (cognitief, spiritueel, emotioneel, fysiek). 

Voorbeelden uit je dagelijkse praktijk en die van je peers zijn de rode draad in deze leergang. Met theoretische kaders uit de praktijk ter ondersteuning, zoals (organisatie)psychologie en management over gender, time paradox, imposter syndrome, resilience en working identity. Met voortdurende aandacht voor de vier componenten: "ik-wij-het-context" in hun dynamische samenhang. 

Individuele coaching en intervisie met de groep als een steeds terugkerende verdieping van het leerproces. Zo blijf je gefocust op je eigen persoonlijke vraag. 

Deze leergang heeft spraakmakende gasten die workshops verzorgen en zetten onze vaste acteur in voor rollenspellen die je een spiegel voorhouden en diepere inzichten opleveren.

Klik hier om te kijken wanneer deze training in onze Jaaragenda gepland staat.

Meld je aan door een mail te sturen naar info@ciccompany.nl

Deel dit evenement

bottom of page