top of page

ma 23 jun

|

Samrée, Ardennen

Leiderschapsprogramma Back to Base

Hoe kun je impact maken in een organisatie waar je invloed nog beperkt is door je positie? En hoe blijf je krachtig in de dynamiek van een organisatie?

Leiderschapsprogramma Back to Base
Leiderschapsprogramma Back to Base

Tijd en locatie

23 jun 2025, 18:30 – 27 jun 2025, 11:00

Samrée, Ardennen, België

Over het evenement

Jij als leider van de toekomst

Hoe kun je impact maken in een organisatie waar je invloed nog beperkt is door je positie? En hoe blijf je krachtig in de dynamiek van een organisatie? Tijdens deze leiderschapsweek in de Ardennen op prachtige plekken in de natuur ontdek je wie je wilt zijn als leider en onderzoek je waar jij het verschil kunt maken.

Voor wie?

Je bent als jonge leider terechtgekomen in een wereld waarin je maximaal impact wilt maken en er ook veel van je verwacht wordt. Tegelijkertijd wil je ook een leuk en gebalanceerd leven waar werk een belangrijk onderdeel van is. Je werkt bij een bedrijf waar je soms niet al je potentieel kunt inzetten, waar je graag meer de leiding wilt nemen en waar je genoeg mogelijkheden ziet hoe het beter of anders kan. 

Wat doet dit met jou en hoe zorg je ervoor dat jouw leiderschapskwaliteiten tot uiting kunnen komen? En hoe bouw je veerkracht op en blijf je geïnspireerd? Je houdt van een fysieke uitdaging en een out-of-the box aanpak voor jouw ontwikkeling.

Hierbij de flyer voor meer informatie.

Deel dit evenement

bottom of page