top of page

1x per jaar

|

Marokko

Leiderschapsprogramma Marokko

Hoe kun je impact maken in een organisatie waar je invloed nog beperkt is door je positie? Hoe deal je met de dynamiek? Tijdens deze leiderschapsweek in Marokko op een bijzondere plek in de natuur ontdek je wie je wilt zijn als leider en onderzoek je waar jij het verschil kunt maken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Leiderschapsprogramma Marokko
Leiderschapsprogramma Marokko

Tijd en locatie

1x per jaar

Marokko

Over het evenement

Op woestijnexpeditie voorwaarts

Hoe kun je impact maken in een organisatie waar je invloed nog beperkt is door je positie? Hoe deal je met de dynamiek en hoe krijg je mensen in beweging? Tijdens deze leiderschapsweek in Marokko op een bijzondere plek in de natuur ontdek je wie je wilt zijn als leider en onderzoek je waar jij het verschil kunt maken.

Voorafgaand aan de week krijg je een intake. Na afloop van de week is er een individuele coachsessie en 2 maanden na terugkomst organiseren we een slotbijeenkomst voor jouw volgende stap richting de toekomst. Het hele leiderschapsprogramma beslaat een periode van 4 maanden.

Opbrengst:

  • Heb je weer meer verbinding met jezelf en je visie gemaakt;
  • Weet je wat je werkelijk drijft als young leader;
  • Ontdek je waar jouw toegevoegde waarde werkelijk zit en waar je verschil kunt maken;
  • Zet je je creativiteit in om je team, collega’s en omgeving beter en met meer gemak te inspireren, in beweging en in flow te krijgen;
  • Beschik je over meer leiderschapsvaardigheden en een groter repertoire van beïnvloeding.

Voor wie?

Je bent als young leader terechtgekomen in een wereld waarin je maximaal impact wilt maken en er ook veel van je verwacht wordt. Tegelijkertijd wil je ook een leuk en gebalanceerd leven waar werk een belangrijk onderdeel van is. Je werkt bij een bedrijf waar je vaak niet al je potentieel kunt inzetten, waar je graag meer de leiding wilt nemen en waar je genoeg mogelijkheden ziet hoe het beter of anders kan. 

Wat doet dit met jou en hoe zorg je ervoor dat jouw leiderschapskwaliteiten tot uiting kunnen komen? En hoe bouw je aan veerkracht en blijf je soepel en creatief in je oplossingen?

Deel dit evenement

bottom of page