top of page

do 01 sep

|

Rome

Leiderschapsretraite in Rome - nog slechts 1 plek beschikbaar, data in overleg

Rust, inspiratie en tijd aan jezelf

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Leiderschapsretraite in Rome - nog slechts 1 plek beschikbaar, data in overleg
Leiderschapsretraite in Rome - nog slechts 1 plek beschikbaar, data in overleg

Tijd en locatie

01 sep 2022 09:00 – 30 nov 2022 17:00

Rome, Rome, Italië

Over deze training

De Romeinse beschaving heeft zelfs in onze technologische tijd nog een onweerstaanbare aantrekkingskracht. De lange schaduw van Rome beheerst in meerdere opzichten vele aspecten van ons leven. De architectuur, de retoriek en de geschiedenis bieden je lessen die van toepassing zijn op jou als persoon en als leider. Hoelang is het geleden dat je zelf centraal stond, je jouw rust vond en je geïnspireerd werd?

2,5 daagse leiderschapsretraite najaar 2022

Intensief en impactvol

Deze leiderschapsretraite is een mooi alternatief voor een coachtraject. Door de intensiteit en het feit dat je echt uit de waan van de dag stapt kun je ongestoord met jouw eigen vragen aan de slag.

Met jouw reis naar Rome ga je zowel terug in de tijd en zet je vele stappen voorwaarts. Hoe? Door stil te staan. Bij wat er voor jou leeft, door om je heen te kijken, door mooie gesprekken daarover met jouw coach en door de

inspiratie die Rome je biedt. 

Voorafgaand aan jouw verblijf in Rome hebben we een intake en op basis daarvan maken we een programma voor je. Eenmaal in Rome ligt de eerste opdracht voor je klaar in de koffiebar bij jouw eigen Airbnb en ontmoeten we elkaar daarna live. 

In Rome werken we intensief samen, hebben we gesprekken die er wezenlijk toe doen, is er een stiltetijd, zijn we veel buiten en heb je eigen tijd om ook jouw eigen rust te vinden. Twee maanden nadat je terug bent hebben we een borgingsgesprek.

Voor meer informatie, zie hier de flyer.

Deel deze training

bottom of page