top of page

Hoe je het wendt of keert, we zijn continu in verandering. Sinds 2001 begeleiden we leiders, teams en organisaties in de ontwikkeling van duurzaam en authentiek leiderschap. Geïnspireerd door alle ontmoetingen heeft Odette de zoektocht van veranderen en groeien in beeld gebracht: de reis door het universum van emotionele intelligentie. Zowel in boekvorm als in een theater college.

We leven in een tijd waarin de connectie niet alleen met anderen maar ook met onszelf voortdurend onder druk staat. We geloven dat ons hoofd de baas is. Maar alleen met ons hoofd komen we er niet. We hebben elkaar en ál onze vermogens nodig: IQ (hoofd), FQ (lijf), EQ (hart en emoties) en SQ (spiritualiteit en zingeving). Ook om de grote uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Het biedt ons de kans om naar een nieuw universum te reizen: het universum van ongekende mogelijkheden.

Gids in tijden van Chaos.png

Aan de hand van rake beelden en teksten, vergezeld door wetenschappers, filosofen en praktisch idealisten, neemt Odette de lezer mee op een eigen reis door het universum van emotionele intelligentie.

“Geïnspireerd door alle ontmoetingen met leiders en professionals uit grote corporates maar ook kleine (familie) bedrijven en start ups, ontstond bij mij de wens om de reis die onze klanten (en ikzelf ook) maken te verbeelden. Veranderen en groeien is een zoektocht en beelden raken de essentie waar woorden tekortschieten. Het boek dient als gids voor iedereen die met een vraagteken zit in leven of werk; en die zichzelf en de ander beter wil leren begrijpen.”

Maak de reis naar binnen.png

Reis in het Theater College met Odette mee door het universum van emotionele intelligentie langs 7 planeten door het gevreesde zwarte gat naar het universum van ongekende mogelijkheden. En ontdek de sleutel naar je volledige potentieel.

Veur Theater.png
Datum.png
Reserveer kaarten.png
bottom of page