top of page
220623_CIC COMPANY-61.jpg

Email: odette@ciccompany.nl

Telefoon: +31 6 19 80 65 89

 

Odette zet ruim 25 jaar haar professionaliteit en (levens)ervaring

in om mensen en teams te versterken in hun leiderschap.

 

Zij stimuleert individuen en teams om met aandacht stil te staan

bij wat er werkelijk nodig is en daarnaar te handelen. En leert hen hoe je veel voor elkaar kunt krijgen zonder aan zichzelf voorbij te gaan. Odette begeleidt leiderschapstrajecten voor executives in binnen- en buitenland.

Ze tekent in beelden over wat haar bezighoudt en publiceert regelmatig beeldcolumns op ciccompany.nl en LinkedIn. Verder is Odette een politiek wetenschapper/bestuurskundige, volgde de masteropleiding stressmanagement en is systemisch geschoold bij Phoenix Opleidingen. Zij laat zich in haar werk inspireren door eeuwenoude sjamanistische kennis over transformatie en heling. Odette heeft ruime ervaring als leidinggevende en met het aansturen van strategisch complexe trajecten.

“Wanneer mensen trouw zijn aan hun diepgevoelde missie krijgen zij ook toegang tot hun vermogen om veel te betekenen. Voor anderen, voor de organisatie en voor de samenleving. Dat vind ik de ‘top’ bereiken.

De uitdaging daarin is om in de waan van de dag ruimte te maken om naar de stilte te gaan, en onder de oppervlakte te kijken. Een brede blik houden is essentieel om bij te dragen aan wat nodig is voor jezelf en anderen.”

Kernactiviteiten: directie- en executive coaching, organisatie coaching, leiderschap bij transitie, waardegedreven leiderschap, balans en zingeving waaronder burn-out, bore-out & flow, Working Identity & loopbaan.

Odette Meyer
Managing partner CIC Company
Quotes%20dames_edited.png
bottom of page