top of page
220623_CIC COMPANY-61.jpg

Email: odette@ciccompany.nl

Telefoon: +31 6 19 80 65 89

 

Odette zet ruim 25 jaar haar professionaliteit en (levens)ervaring in

om mensen en teams te versterken in hun leiderschap.

Zij stimuleert individuen en teams om met aandacht stil te staan bij wat er werkelijk nodig is en daarnaar te handelen. Vanuit het idee dat het mogelijk is om veel voor elkaar te krijgen zonder aan jezelf voorbij te gaan.

Recent verscheen haar boek Op reis door het universum van emotionele intelligentie waarin ze de reis verbeeldt die leiders en professionals maken om bij hun volledige, authentieke potentieel te komen en om hun teams mee te nemen in een succesvolle transitie naar een (sociale) duurzame wereld.
 

“Deze tijd vraagt om verbinding, om het versterken van de connectie met jezelf, de ander en met de wereld om je heen. Connectie lijkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Connectie is de noodzakelijke basis onder elke geslaagde verandering en biedt veerkracht in tijden van chaos. Want alleen samen komen we vooruit.”

Odette heeft een politiek wetenschappelijke/bestuurskundige achtergrond, volgde de masteropleiding stressmanagement en is systemisch geschoold bij Phoenix Opleidingen. Daarnaast heeft ze ruime ervaring als leidinggevende en met het begeleiden van complexe veranderingstrajecten. Odette begeleidt leiderschapsprogramma’s in binnen- en buitenland.
 

Kernactiviteiten: directie- en executive coaching, organisatie coaching, leiderschap bij transitie, teamontwikkeling, balans en zingeving (waaronder burn-out, bore-out en flow) en kracht van visie.

Odette Meyer
Managing partner CIC Company
bottom of page